Nie wyobrażamy sobie prawdziwego festiwalu, bez dobrze przygotowanej strefy gastronomicznej.
Dlatego na każdym z naszych festiwali znajdziecie ogromną strefę ze starannie wyselekcjonowanymi foodtruckami. Przekrój dań jest naprawdę spory, dlatego każdy powinien znaleźć coś, czym uraczy swoje podniebienie. Dla chętnych nowych i orientalnych smaków obowiązkowym przystankiem będzie Yaki-Kingu, który jest z nami od lat, a serwuje typowo japońskie potrawy takie jak onigiri, okonomiyaki czy kakigori.
Ci, którzy preferują bardziej klasyczne smaki, znajdą dla siebie sałatki, makarony czy burgery. Część deserowa nie obędzie się bez lodów, gofrów czy kawy, a pragnienie ugasicie dzięki lemoniadzie lub innym napojom gazowanym (znajdą się też i te z %%).
Możecie zatem oczekiwać ogromnej różnorodności połączonej z ponadprzeciętną jakością!